2012. július 2., hétfő

Spenótos-koktélrákos tészta

Hozzávalók (2 személyre)

250 gramm koktélrák
4 dl tejszín
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor friss bazsalikom
10 dkg spenót
kevés vaj
só, bors, chili







Elkészítése

  1. Kevés vajon el kezdem pirítani a rákot és összefonnyasztani a felaprított spenótot.
  2. Hozzáadom a lereszelt fokhagymagerezdeket és tovább pirítom.
  3. Mikor a spenót összeesett, a rák pedig kezd rózsaszínű lenni hozzáadom a bazsalikomot (felaprítva).
  4. Sózom, borsozom és meghintem kevés chilivel.
  5. Végül felöntöm tejszínnel, felforralom és forrón a megfőtt tésztára tálalva fogyasztom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...