-2 tojásfehérje
-6-7 dkg reszelt parmezán
-20 dkg zöldségköret: vegyesen borsó, kukorica, répa
-20 dkg bébispenót
- 10 dkg zeller és 10 dkg burgonya felkockázva.
só, bors, fokhagymapor
kevés vaj
kevés olaj
Elkészítése
- A csirkét befűszerezem és tojásfehérjébe, majd a parmezánba forgatom és kevés olajon pirosra sütöm.
- A felkockázott zellert, burgonyát megsütöm/megpirítom a maradék olajban.
- A zöldségköretet is fűszerezem, majd vajon átforgatom. Még melegen belekeverem a spenótot, de nem fonnyasztom össze a leveleket túlságosan.
- A zöldségágyon (a spenótot, zöldségköretet, burgonyát és zellert összekeverem) tálalom a a parmezánbundás csirkét.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...